Pressemeddelelse oktober 2020

Designbrands i ny konstellation

Designvirksomhederne Andersen Furniture og Muubs sammenlægges den 1. oktober i ét driftsselskab under navnet Design Concept Denmark. Ejerne bag det nye selskab er den samme ejerkreds, som i dag står bag Andersen Furniture.

Andersen, der igennem mere end 100 år har produceret møbler, lancerede i 2016 en accessorieslinje, som indeholder en bred vifte af boligtilbehør med en moderne nordisk stil og international appel. Sortimentet fra Muubs indeholder også både møbler og en lang række accessories. Inspirationen skal her findes i den nordiske natur og består af tidløse produkter med sjæl og råhed.

De to brands bliver drevet videre som to selvstændige og sideordnede brands med hvert deres udtryk og stilart og vil fortsætte på de nuværende adresser i henholdsvis Tjørring og Søften ved Århus. Bent Povlsen, som er grundlægger af Muubs, vil være tilknyttet firmaet på konsulentbasis i design- og udviklingsmæssig sammenhæng.

Poul Frandsen, der i dag er administrerende direktør i Andersen Furniture, fortsætter som direktør i paraplyselskabet Design Concept Denmark og ejerne af Andersen er overbeviste om, at de ved overtagelsen af Muubs vil skabe synergifordele og samtidig fortsætte den positive udvikling af begge brands. Man opnår med Design Concept Denmark en omsætning på over 100 millioner og en medarbejderstab på mere end 50 personer.

Link til pressemeddelelse

 


Andersen Furniture A/S | Zeta 1 | DK-8382 Hinnerup | Tel. + 45 86 20 80 40 | E-mail: Info@designconceptdenmark.dk