Pressemeddelelse december 2021

Andersen Furniture overtager Randers+Radius

Det er nu 15 måneder siden Andersen Furniture ændrede navn til Design Concept Denmark. Det skete i forbindelse med købet af møbel- og interiør brandet Muubs i efteråret 2020.  Design Concept Denmark overtager nu Randers+Radius, som et led i sin strategi på at øge sine aktiviter på salg af erhvervsmøbler.  

 

Tiden er ikke stået stille, siden Andersen Furniture overtog Muubs i Herning. Perioden er brugt målrettet og med en ihærdig indsats for at udvikle potentialet for synergier og effektivisering i den ”sammenbragte familie”. En integration der er gået rigtig godt på alle fronter, og både Muubs og Andersen Furniture har oplevet stor vækst de seneste 15 måneder. Nu gælder det så integreringen af Randers+Radius.

 

Randers+Radius – en spændende virksomhed inden for erhvervsmøbler

Randers+Radius designer og producerer møbler primært til kontraktmarkedet. Virksomheden er beliggende i Hadsten, nord for Aarhus og kun ca. 10 kilometer fra Design Concept Denmarks hovedkontor i Hinnerup.

 

Opkøbet af Randers+Radius sker, som et vigtigt led i den netop fastlagte strategi for Design Concept Denmark. Her er erhvervsmøbler et af de områder, som virksomheden vil satse stærkt på de kommende år. Det stærke stoleprogram fra Randers+Radius komplimenterer især mødebordene fra Andersen Furniture i en grad, der gør, at det samlede produktsortiment styrkes i en væsentlig grad. I det hele taget har både Randers+Radius og Andersen Furniture et produktprogram til kontraktmarkedet, der er attraktivt, og nu samles produkter, kompetencer og know-how altså i ét. 

 

En attraktiv konstellation for alle parter

For de to indehavere af Randers+Radius, Niels Kastrup og Lars Andersen var beslutningen om at sælge til Design Concept Denmark ikke så vanskelig, som man ellers kunne forestille sig, når et livsværk skal overdrages. ”Vi blev kontaktet af Design Concept Denmark med henblik på, om vi ville sælge vores forretning. Egentlig var beslutningen ikke så svær, da vi anser Design Concept Denmark som den rette virksomhed til at drive vores brand videre. Vi har igennem mange år haft kendskab til Andersen Furniture, og vi ved derfor, at de kan drive vores værk videre i rette ånd. Produkterne fra Andersen Furniture på kontraktdelen matcher vores rigtig godt, og vi ser derfor et stort potentiale fremadrettet, når de to brands skal supplere hinanden. Vores medarbejdere bliver en del af en lokal virksomhed, og både Lars og jeg fortsætter hos Design Concept Denmark, hvor vi vil have fokus på at drive Randers+Radius videre i de nye rammer”, slutter nuværende salgsdirektør og indehaver Niels Kastrup.     

 

Tre brands med eget udtryk og stilart

Design Concept Denmarks nu tre brands vil fortsat blive drevet som sideordnede brands med hvert sit udtryk og stilart. Til gengæld vil der være stor fokus på at udnytte synergierne mellem de tre brands.

 

Vi har siden overtagelse af Muubs erfaret, at der er god mulighed for at skabe salgsmæssige synergier mellem brands. Vi glæder os derfor til at få endnu et brand i vores reportoire, som skal ledsage os på vores vækstrejse. Vi har nu tre stærke brands, der har forskellige fokusområder men sammen komplimenterer hinanden godt. Vi er glade for at have fået muligheden for at overtage Randers+Radius og føre brandet videre samt til at møde nye kolleger, kunder og samarbejdspartnere”, udtaler Design Concept Denmarks administrerende direktør Poul Frandsen.

 

Niels Kastrup og Lars Andersen vil sammen med de øvrige medarbejdere fra Randers+Radius fortsætte hos Design Concept Denmark.

 

Design Concept Denmark forventer med overtagelsen af Randers+Radius en omsætning i 2023 på 200 millioner.

Link til pressemeddelelse

 


Andersen Furniture A/S | Zeta 1 | DK-8382 Hinnerup | Tel. + 45 86 20 80 40 | E-mail: Info@designconceptdenmark.dk